Het dodobier van… Réunion?

Het populairste bier van Réunion is naar de dodo vernoemd. Opvallend, want de dodo heeft nooit voet gezet op dit eiland. Toch hoef je in een willekeurig café maar om une dodo te vragen en iedereen begrijpt wat je bedoelt – iets waar het dodoteam uiteraard enthousiast gebruik van heeft gemaakt. Een slimme marketingtruc wellicht? Het blijft curieus dat je op Mauritius geen dodo kunt bestellen. Maar goed nieuws: daar komt binnenkort wellicht verandering in. Sinds vorig jaar heeft een nieuwe brouwerij zich op Mauritius gevestigd. De naam getuigt misschien niet direct van zoölogische kennis, maar zeker wel van ambitie: the flying dodo brewing company!

Op Réunion kom je om in de dodoreclames.

Het dodoteam met collega’s voor de nieuwe favoriet op Mauritius.

This entry was posted in Dodo gespot!, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.